top of page
achtergrond.jpg

Projecten

Lees hier meer over de (toekomstige) energieopslagprojecten van TPStorage

Impressie_hor.jpg

Batterijsysteem Armhoede, Lochem

Op het terrein van het bestaande zonnepark op vuilstort Armhoede van TPSolar komt een batterijsysteem van 10 MW. Het totale plangebied is circa 600 m2 groot. Hierop komen acht batterijcontainers en twee transformator/omvormercombinaties te staan. Bij de planlocatie wordt een put geslagen voor een bluswatervoorziening. De installatie wordt aangesloten op de bestaande kabel van het zonnepark. De afbeelding toont een visualisatie van de opstelling van het batterijsysteem.

Batterijsysteem Vluchtoord II,
Uden

Direct naast het terrein waarop straks zonnepark Vluchtoord II van TPSolar wordt gebouwd, plannen wij nu een batterijsysteem van 10 MW. Dit komt te staan op een perceel van 0,5 ha, dat grotendeels zal worden gebruikt voor een dubbelbestemming (agrarisch of natuur). Het opslagsysteem bestaat uit acht batterijcontainers en twee transformator/omvormercombinaties.

Batterijsysteem De Landsard, Wintelre

Op het terrein beoogde zonnepark De Landsard in Wintelre van TPSolar hebben wij een batterijsysteem van 20 MW voorzien. Dit batterijsysteem bestaat uit 16 batterijcontainers en 4 transformator/omvormercombinaties, en beslaat circa 1.500 m2.

Batterijsysteem Noord-Zuid, West Maas en Waal

Op het terrein beoogde zonnepark Noord-Zuid in West Maas en Waal van TPSolar hebben wij een batterijsysteem van 10 MW voorzien. Dit batterijsysteem bestaat uit ca. 10 batterijcontainers en 2 transformator/omvormercombinaties.

bottom of page