Projecten

Batterijsysteem Armhoede, Lochem

Vermogen10 MW
Opslagcapaciteit22 MWh

Batterijsysteem Kriekampen, Oirschot

Vermogen17 MW
Opslagcapaciteit48 MWh

Batterijsysteem De Landsard, Wintelre

Op het terrein van het toekomstige zonnepark Landsardseweg in Wintelre van TPSolar hebben wij een batterijsysteem van 20 MW voorzien. Dit batterijsysteem bestaat uit 16 batterijcontainers en 4 transformator/omvormercombinaties, en beslaat circa 1.500 m2.

Vermogen21 MW
Opslagcapaciteit64 MWh

Batterijsysteem Noord-Zuid, West Maas en Waal

Op het terrein van het toekomstige zonnepark Noord-Zuid in West Maas en Waal van TPSolar hebben wij een batterijsysteem van 10 MW voorzien. Dit batterijsysteem bestaat uit ca. 10 batterijcontainers en 2 transformator / omvormercombinaties.

Vermogen10 MW
Opslagcapaciteit40 MWh

Batterijsysteem Vluchtoord II, Uden

Direct naast het terrein waarop straks zonnepark Vluchtoord II van TPSolar wordt gebouwd, plannen wij nu een batterijsysteem van 10 MW. Dit komt te staan op een perceel van 0,5 ha, dat grotendeels zal worden gebruikt voor een dubbelbestemming (agrarisch of natuur). Het opslagsysteem bestaat uit acht batterijcontainers en twee transformator/omvormercombinaties.

Vermogen10 MW
Opslagcapaciteit40 MWh

Batterijsysteem Laarakkerdijk, Reusel-De Mierden

Op het terrein van het toekomstige zonnepark Laarakkerdijk in Reusel-De Mieden van TPSolar plannen wij een batterijsysteem. Dit batterijsysteem bestaat uit ca. 16 batterijcontainers en 2 transformator / omvormercombinaties.

Vermogen20 MW
Opslagcapaciteit64 MWh